Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pamětní medaile Spolku celníků ČR předány

V pondělí 30. září 2019 se v zasedací místnosti Celního úřadu pro Středočeský kraj uskutečnilo slavnostní předávání pamětních medailí Za zásluhy o rozvoj Spolku celníků České republiky. Ty jsou každoročně udělovány u příležitosti svátku sv. Matouše, patrona celníků.

Na návrhy klubů celníků a předsednictva Spolku celníků ČR letos ocenění převzali tři navržení. Mezi nimi také byl plk. Mgr. Petr Skudrzyk, ředitel Celního úřadu pro Moravskoslezský kraj, který obdržel pamětní medaili za podporu činnosti Klubu celníků při Celním ředitelství Ostrava již od jeho vzniku. Podporuje jeho prestiž a rozvoj. Jedním z nejhmatatelnějších společných projektů klubu a celního úřadu je projekt pro žáky základních škol v Moravskoslezském regionu prezentující činnost celní správy a jejich kompetencí.

Ocenění přebrali pamětní medaile a drobné upomínkové předměty z rukou předsedkyně Spolku celníků ČR JUDr. Marie Bubeníkové, ředitele CÚ pro Středočeský kraj plk. Mgr. Jana Václavíčka, místopředsedy Spolku celníků ČR JUDr. Pavla Poláka, členky předsednictva Spolku celníků ČR Ing. Jindřišky Kubelkové. (Převzato z web.stránek Spolku celníků ČR)