Jdi na obsah Jdi na menu
 


36.ročník tenisového přeboru CS

V Třinci se 6.- 8.září odehrál další tenisový ročník Mistrovství celní správy v tenise. Tradiční akce celníků se vždy koná v červnu, ale letošní různá koronavirová opatření setkání u nízké sítě posunula až do podzimního měsíce. Třinecký tenisový areál na Lesní uvítal celníky z celé republiky už po šestatřicáté a o tituly ve dvouhrách a čtyřhrách bojovalo 34 celníků. Slavnostní uvítání po představení všech hostů Petrem Vlčkem provedla primátorka Třince Věra Palkovská a do tenisových bojů vyzval všechny účastníky náměstek ředitele Celního úřadu pro Moravskoslezský kraj Roman Miarka. Mezi hosty turnaje také byli bývalí ředitelé Vlastimil Panáček a Petr Skudrzyk, tenisový klub zastupoval jeho prezident René Fargač. Organizačně se na turnaji znova podílel i Moravskoslezský klub celníků a svoje zástupce pak vysílal na tenisové dvorce k utkání tenisových legend. Jak už to bývá s postupem věku, nastaly i u seniorů zdravotní potíže a hned byla hra ochuzena o tři účastníky a F.Šup, V.Bajer a P.Palovský neradi museli odložit svou účast. Na kurty se po roční pauze vrátili I.Zlatník a K.Moškoř, po delší odmlce přijel P.Magula a v deblech je doplnil V.Čepický. Letošní výsledky nepřineslo výrazná překvapení, snad jen vítězství ve čtyřhře třineckého Csepcsara s Hůttou bylo tou nejlepší odměnou pro ředitele tenisového turnaje.

VÝSLEDKY - Kategorie registrovaných - ELITE

1.místo: L.Mrňavý (MF) 2.místo: M.Matoušek (CÚ Pardubický kraj) 3.místo: S. Zrůna (CÚ Jihomoravský kraj)

Mladší kategorie

1.místo: V. Kánský 2.místo: D. Kolář (oba dva CÚ Pardubický kraj) 3.místo: J. Steinbach (CÚ Plzeňský kraj)

Starší kategorie

1.místo: M.Jonáš 2.místo: Z. Ševčík (oba CÚ Zlínský) 3.místo: M. Mašl (CÚ Plzeňský)

ČTYŘHRY – MLADŠÍ

1.místo: J.Steinbach , L. Moravec (CÚ Jihočeský) 2.místo: P.Bača, S. Zrůna (oba CÚ Jihomoravský) 3.místo: J. Souček (GŘC), Z. Hojer (CÚ Plzeňský)

ČTYŘHRY – STARŠÍ

1.místo: Z. Csepcsar (CÚ Moravskoslezský), V. Hůtta (CÚ Plzeňský) 2.místo: Z. Ševčík, P. Kopilčák (CÚ Olomoucký) 3.místo: P. Gryc (GŘC), R. Hašlík (CÚ Jihomoravský)

Fotky naleznete v novém fotoalbu: https://klubmskc.rajce.idnes.cz/2021_-_2_Tenisovy_prebor_CS_Trinec/